Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Νήσου Ρόδου


Στις 19 Μαΐου 2013, ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Νήσου Ρόδου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ακταίον», στη περιοχή Μανδράκι.

Το κυρίως θέμα ήταν ο ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη 8μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η υποβολή υποψηφιοτήτων.
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης των παρευρισκομένων, ορίστηκε ως ημερομηνία το προσεχές Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ακταίον», από τις 12:00 έως τις 16:00, όπου δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί ή πρόκειται να εγγραφούν την ημέρα εκείνη. Ενημερωτικά, οι υποψηφιότητες που υπεβλήθησαν κατά την διάρκεια της Συνέλευσης ήταν οκτώ (8). Όσα από τα τακτικά μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς (694 2401114) με τον Πρόεδρο του προσωρινού ΔΣ ή να στείλουν τα στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου (triteknoinisourodou@gmail.com).

Κατόπιν της παραπάνω διαδικασίας, ορίστηκαν τα μέλη που θα αποτελούν την εφορευτική επιτροπή, η οποία θα έχει και την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών, τα οποία και είναι:

α. Ευανθία Μπόνη του Ευθυμίου
β. Δήμητρα Ζιμχέρη του Παναγιώτη και
γ. Βενετία Μαργαρίτου του Χρήστου.

Τέλος, ο Πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ Νικόλαος Κατσαράς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους υπήρξαν αρωγοί στην ίδρυση αυτού του Συλλόγου και ιδιαίτερα την κα Ευανθία Μπόνη, που ως νομική σύμβουλος του Συλλόγου κατέβαλε, αφιλοκερδώς, τα μέγιστα, καθώς επίσης και τα μέλη του προσωρινού ΔΣ τα οποία διέθεσαν προσωπικό χρόνο και διάθεση για να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες.


Υ.Γ.: Όσα από τα μέλη, εγγεγραμμένα και μη, δεν έχουν προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοαντίγραφο ταυτοτήτων, φωτογραφίες), παρακαλούνται να το πράξουν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου