Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου #1


To Σάββατο 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Θέρμαι σουηδικό καφέ συνάντηση του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του υπό σύσταση Συλλόγου με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ». 



Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:


1. Αποφασίστηκε η διαδικασία συμμετοχής του Συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ.

2. Κατάθεση δικαιολογητικών για τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013». Ωστόσο, ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια επιφύλαξη για το αν θα προλάβουμε την καταληκτική προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, διότι εκκρεμεί η κατάθεση του καταστατικού. Πάντως καταβάλλονται προσπάθειες προς τούτο.

3. Αποφασίστηκε επίσης η επαφή του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμο, προκειμένου να επιτευχθεί έκπτωση για τους τρίτεκνους του νησιού ως προς τα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. όπως και την διάθεση χώρου του Δήμου για την στέγαση του Συλλόγου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση για έγκριση του Συλλόγου, κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Ρόδου στις 13-3-2013 με αριθμό κατάθεσης 2/2013 και αναμένουμε τη διάταξη της Ειρηνοδίκου Ρόδου.

Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με Δελτίο Τύπου, για τις εγγραφές νέων μελών στα μητρώα του Συλλόγου και την ημερομηνία διεξαγωγής των πρώτων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.


Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου